”Mielestämme onnistuneeseen lomatunnelmaan kuuluvat iloiset hetket ystävien kanssa paikallisessa pubissa. Rennosti ja uusia tuttavuuksia solmien. Monelle juuri Panimo on muodostunut omaksi kantapaikaksi meidän hyvän tunnelman ja tarjottavien ansiosta.”

Tervetuloa Panimolle,

Mona, yrittäjä

PANIMO

Panimo Pub avasi ensimmäisen kerran ovensa jo vuonna 2002. Vuonna 2017 Panimo siirtyi uudelle omistajalle, yrittäjä Mona Rytilahdelle. Mona on toiminut Levillä yrittäjänä jo vuodesta 2007. Hän on toisen polven yrittäjä Rovaniemeltä.

Panimo on tunnettu pubin hyvästä olut- ja juomavalikoimastaan, rennon tunnelman, hyvän ruoan  ja keskeisen sijainnin lisäksi.

Loma-asiakkaidemme tarve löytää myös oma kantapaikka yhteisille illallisille, innoitti meitä laajentamaan palvelujamme a´la carte ravintolapalveluihin. Panimon parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ja rento ote sekä lappilaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa lappilaisessa ilmapiirissä.

Meillä viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat nuorista varttuneisiin – yhdistävänä tekijänä on rakkaus hyvään ruokaan ja juomaan. Tarjoamme monipuolisen à la carten ja hyvän valikoiman viinejä. Löydät meidät Levin ytimestä, tutulta paikalta pääkadulta.

Yhteystiedot

Panimo Pub & A´la Carte                       

Levinraitti 1  , 99130 Sirkka

yhteydenotot@levinpanimo.fi

+358 44 7708700

 

Keittiöpäällikkö

Lotta Jokiniemi

lotta.jokiniemi@levinpanimo.fi

+358 44 734 7600

arkisin 09-17

 

 

Palaute