”Mielestämme onnistuneeseen lomatunnelmaan kuuluvat iloiset hetket ystävien kanssa paikallisessa pubissa. Rennosti ja uusia tuttavuuksia solmien. Monelle juuri Panimo on muodostunut omaksi kantapaikaksi – varmaankin sen hyvän tunnelman ja tarjoamien ansiosta.

Tule tunnelmaan – Panimoon!

Mona, yrittäjä

Yhteystiedot

Panimo

La Mona Oy
Levinraitti 1
99130 Levi

Pöytävaraukset:

A´la Carte: 044 770 8700
Bar: 044 770 8701
email: yhteydenotot (at) levinpanimo.fi

Pöytävarauslomake

THE PANIMO

Pub Panimo avasi ensimmäisen kerran ovensa jo vuonna 2002. Vuonna 2017 Panimo siirtyi uudelle omistajalle, yrittäjä Mona Rytilahdelle. Mona on toiminut Levillä yrittäjänä jo vuodesta 2007. Hän on toisen polven yrittäjä Rovaniemeltä.

Panimo on tunnettu erityisesti pubin hyvästä olut- ja juomavalikoimastaan, rennon tunnelman ja keskeisen sijainnin lisäksi.

Loma-asiakkaidemme tarve löytää myös oma kantapaikka yhteisille illallisille, innoitti meitä laajentamaan palvelujamme a-la-carte ravintolapalveluihin. Panimon parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ja rento ote sekä lappilaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa lappilaisessa ilmapiirissä.

Meillä viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat nuorista varttuneisiin – yhdistävänä tekijänä on rakkaus hyvään ruokaan ja juomaan. Iltaisin tarjoamme monipuolisen à la carten ja laajan valikoiman viinejä. Löydät meidät Levin ytimestä, tutulta paikalta pääkadulta.

Palaute