”Silloin tietää, että lomalla viihdytään, kun pubissamme käy iloinen puheensorina ja musiikki saa asiakkaamme vapautumaan rentoiluun. Suosiossa ovat kiertävät hanaoluet, jotka vaihtuvat lomaviikoittain. Ja aina löytää myös omat suosikkijuomat laajasta valikoimastamme. Vapaalla on kiva ottaa rennosti! ”

Marko, ravintolapäällikkö

Lomaviikon uutuuksia

Kiertävät hanaoluet

Tornion Panimon Lapland Red Ale

Tornion Panimon gluteeniton herkku. Maussa karamellia ja tummaa leipää.
Hitusen makeutta ja maltillisen katkera.

Mallaskosken Bitter Ale

Mallaskosken britti-tyylinen katkera ale, jossa käytetty perinteisiä Maris Otter- maltaita. Humalina Fuggles ja East Kent Goldings-lajikkeet.

Thornbridge Strawberry Lucaria

Strawberry Lucaria täydentää panimon Ice Cream Porter sarjaa ja tämä mansikoilla ja laktoosilla ryyditetty porter todellakin maistuu, miltä kuullostaa.
Maussa selkeää kermajäätelöistä tuntumaa, voimakkaasti raikasta mansikkaa ja paahteista mallasta. Erittäin miellyttävä ja raikas, helposti juotava ja yllättävän tumma olut.

Velkopopovicky Kozel Dark

Maltaisen makea, hieman leipämäisen karhea ja kohtuullisen täyteläinen tumma lager. Sen maussa on myös hienovaraista katkeruutta, joka johtuu aromaattisesta humalasta ja neljästä eri mallaksesta.

Panimon Olutlista

Olutlistaltamme löytyvät monipuolisesti kaikki suosituimmat olutmerkit. Harvinaisuuksiakin pääsee nauttimaan haastavampiin olutmieltymyksiin. Pistäydy tuopille!

Velkopopovicky Kozel Dark

Maltaisen makea, hieman leipämäisen karhea ja kohtuullisen täyteläinen tumma lager.  Sen maussa on myös hienovaraista katkeruutta, joka johtuu aromaattisesta humalasta ja neljästä eri mallaksesta.

Pilsner Urquell

Maailman ensimmäinen kristallinkirkas vaalea lager, voimakkaasti humaloitu, muhkean maltainen. Sen syntymä loi samalla kokonaan uudenlaisen oluttyypin, pilsnerin, joka on tyypillisesti humaloinniltaan tavallista lageria tuhdimpaa.

Stella Artois

Belgiassa juodaan joskus muutakin kuin luostarioluita, ja Stella Artois on sikäläisistä vaaleista lagereista se tunnetuin. Oluessa on käytetty panimon omaa hiivaa, joka antaa sille häivähdyksen belgioluille tyypillistä aromia. Maussa myös maltaiden tuomaa makeutta sekä tsekkiläisen saaz-humalan ruohoisuutta.

Hoegaarden

Belgialaisten vehnäoluiden klassikko. Raikas ja kevyt, väriltään hyvin vaalea ja samean keltainen, runsas vaahto. Miedosti humaloitu, tuoksussa vehnäoluiden tapaan happamuutta, sitrusta sekä Hoegaardenille ominaista maltaista makeutta. Istuu yhtä hyvin niin vaalealle kalalle kuin kesäterassillekin.

Karhu III

Vaikka alkuperäinen Karhun panimo lähti aikanaan Porista kohun saattelemana, eivät suomalaiset hennoneet hylätä rakastaan. Karhu on ja pysyy Suomen suosituimpana oluena. Vaalea lager, rungoltaan kevyt, kevyesti maltainen ja hedelmäinen, hiukan hapokas. Parhaimmillaan huurteisen kylmänä.

Panimon Drinkkilista

Kun lomatunnelmaa haluaa juhlistaa mukavilla drinkkisekoituksilla, kannattaa pyytää baarimestariltamme vinkkejä. Tässä listallamme muutamia kysytyimpiä.

Arctic Bramble

2 CL Gustav Blueberry Vodka

2 CL Gustav Arctic Lingonberry Liqueur

Fresh Lime juice

Lingonberry Syrup

Gimlet

4 CL Buss no. 509 Flavored Gin

Raspberry, Peach or Grapefruit

2 CL Rose’s Lime Cordial

Negroni á la Panimo

2 cl Elephant gin

2 cl Capitano bitter

2 cl Tosti rosso vermouth

Chambord Spriz

Bosco Sparkling Wine

2 CL Chambord

Soda Water